Search

Fotogalleri

Erling Holm er fotografen, der ikke alene har haft kameraet fremme mere end 60.000 gange ved anlæg til Lokal Anvendelse af Regnvand over store dele af verden.

Også fotografen, der indfanger Grønlands natur og den fortryllende is på havet og på vandringer langt ude i fjeldet. – Et stort antal Grønlandsrejser gennem mere end 45 år har bragt mange fotos i arkivet.

Kameraerne har også været med langs USAs Stillehavskyst og på Route 66 på tværs af USA. Rundt i gyderne og langs kanalerne i Venedig, og i Provences landsbyer og bjerge. På jagt efter nye vandrestier og listige steder i Provence. Med camper flere steder i Australien, USA og Canada etc. Og ….

Fotograferingen er hele vejen igennem drevet af nysgerrighed, og der er tale om håndholdte fotos uden bearbejdninger med shop, elementer eller andre kunstige tilsætninger.

Der er tale om udvalgte foto-serier. Inden for Lokal Anvendelse af Regnvand viser fotogalleriet et meget lille udpluk af mine fotos, under 1 %.

Ud over fotogalleriets emner inden for Lokal Anvendelse af Regnvand indeholder fotoarkivet fx emner som nedbør, sikring mod skybrud, forurenet vand, drift og vedligeholdelse af LAR-anlæg. Endvidere mange detaljer fra forskellige slags LAR-anlæg, talrige eksempler på LAR-anlæg ved gader og veje, offentlige anlæg og lommeparker, private mindre anlæg, boligforeninger, erhvervsbygninger mv.

Interesseret i køb af fotos

Der holdes foredrag om alle emner / rejsemål i fotogalleriet.

Foredrag
Erling Holm - Nysgerrig

Ophavsret

Samtlige fotos vist på denne hjemmeside er © Erling Holm / Erling Holm ApS og er beskyttet i henhold til ophavsretsloven. For information vedrørende køb af fotos eller tilladelse til anvendelse af fotos, skriv til erling@ledgaardholm.dk.